Török Eszter

2012-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetemen környezetmérnökként majd környezetfizikusként. 3 évig egy laboratóriumban a szakmámban dolgoztam, de mindig is éreztem, hogy ez nem kimondottan a nekem való hivatás. Emberek között lenni, aktívan és tevékenyen tölteni a mindennapjaimat, kapcsolatrendszereket építeni és olyan eseményeken részt venni, ahol azonnali visszacsatolást kapok.

Elhatároztam magam, hogy szakmát váltok. Tudtam, és a környezetem is azt erősítette meg bennem, hogy a rendezvényszervezés áll a legközelebb hozzám.

Pécs mellett, a Zsályaliget Hotel és Élményparkban kaptam lehetőséget rendezvényszervezőként, és a 4 év alatt értékesítési vezetővé válltam.

Emellett egy Európai Uniós pályázat részeként, szakmai vezető helyettese is voltam egy alapítványnak, akikkel helyben táboroztattunk hátrányos helyzetű gyermekeket. Ez volt az a környezet, ahol nagyon sokat tanultam a szakmáról, az emberek sokszínűségéről, a kitartásról és az alázatról. Napi szinten használhattam a kreativitásomat, itt tanultam meg, hogy nem létezik lehetetlen, és a legfontosabb az, hogy a vendég elégedetten távozzon. Tudtam, hogy ez az, ami feltölt, ami kihívást jelent és amit mindig tud motiválni. Jó érzés volt, hogy egy csapattal dolgozhatok, és együtt érjük el a sikereket.

Négy év után, 2020 elején döntöttem úgy, hogy szeretnék belevágni a kihívásokkal teli fővárosi életbe. Lehetőségem nyílt csatlakozni a Sensation Event csapatához, mint értékesítési manager. Itt ismerkedtem meg a budapesti rendezvényszakmával.

Élményként éltem meg, hogy változatos rendezvényeken dolgozhattam a legkülönbözőbb cégekkel, ügynökségi oldalon. A Sensation Event részeként találkoztam először az Eventrend cégcsoporttal is, ami színvonalában és szakmai elkötelezettségében olyan helynek bizonyult, hogy tudtam megtaláltam a közegem.

2021-ben pedig lehetőségem nyílt az újonnan nyíló Főőrség és Lovarda csapatához csatlakozni mint rendezvényszervező és értékesítő. Rögtön éreztem, hogy elköteleződtem. A Budai Várnegyed hangulata mindennap csodálattal tölt el.

A Főőrség és Lovarda egy olyan hely, ahová nem csak vendégként jó betérni, hanem dolgozóként is. Hiszem, hogy a csapatunkkal egy olyan színvonalas, igényes vendéglátóhelyet üzemeltetünk, ahol a vendégek maximális elégedettséggel távozhatnak, és ahová szívesen visszatérnek.

Személyes misszió

Ebben a szakmában a legjobban az emberi sokféleséget szeretem. Azt, hogy minden nap új kihívásokat tartogat. Minden rendezvény más, de a személyes misszió számomra mindig ugyanaz, hogy mindenki széles mosollyal az arcán és egy új élménnyel a szívében lépjen ki az ajtón. Magam is kedvelem az igényes éttermeket, vendéglátóhelyeket, és a célom, hogy ugyanazt a minőséget és nívót adjam át az embereknek, amit a Főőrség és Lovarda szellemisége is képvisel.