Catering és további szolgáltatásaink

"Isten, áldd meg a magyart
Jó kedvvel, bőséggel"

Éttermünk kitelepülést is vállal, mely lehetővé teszi, hogy ételeinket külső helyszíneken is felszolgálhassuk, legyen az egy céges rendezvény, esküvő, születésnap vagy egyéb különleges alkalom. Éttermünk kitelepülő szolgáltatása egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy vendégei élvezhessék a minőségi ételeket, még akkor is, ha nem a mi helyszínünkön tartják az eseményt. Tapasztalt csapatunk segítségével minden részletre odafigyelünk, hogy az Ön rendezvénye tökéletes legyen. További információkról érdeklődjenek kollégáinknál.

Kiemelten ajánlott külsős helyszín:

Millenáris, Bel-Buda kedvenc rendezvényhelyszíne

Millenáris részletek


Catering szolgáltatásunk erősségei:


  • Több mint 20 éves szakmai tapasztalat
  • Szakképzett kollégák, akik minden esetben személyre szabott ajánlatot adnak
  • Rugalmas, gyors és hatékony munkavégzés
  • Saját konyha, mely akár több ezer fő kiszolgálására is alkalmas
  • Jó kapcsolat számtalan helyszínnel
  • A gasztronómia csúcsait képviselő catering

Programok

A történelmi örökség megismerésének és átélésének élménye a historikus környezetbe illeszkedő gasztro és interaktív élményekkel.

Huszárbemutató

Rendezvényeink színesítésére jó szívvel ajánljuk huszárbemutató programunkat. A Csikós udvaron felvonuló lovas huszárok megidézik a történelmi Magyarország izgalmas időszakát. Az előadás során a huszárok korhű öltözetben mutatják be tudásuk legjavát. A látványos felvonulás garantáltan felejthetetlen élményt nyújt a rendezvény vendégei számára.

További információkról érdeklődjenek kollégáinknál.

Szolgálatnak tekintjük szolgáltatásainkat

Csapatunk tagjainak közel 20 éves tapasztalata van privát és vállalati események szervezésében és kivitelezésében, de munkahelyi étkeztetésben is. Legyen szó kisebb üzleti eseményről, protokollrendezvényről vagy több száz / ezer fős partnertalálkozóról, családi napról: kollégáink teljes körű tanácsadással és megvalósítási koncepcióval segítik megrendelőink munkáját. Mindig eseményre és cégre szabott ajánlattal és kivitelezéssel valósítjuk meg rendezvényeinket.

Akár kockásterítős családi napról, akár exkluzív alkalomról van szó, rendelkezésünkre állnak a rendezvénytípushoz szükséges eszközök, kellékek, kiegészítő elemek − és nem utolsó sorban a megfelelően képzett és felkészített, mosolygós személyzet. Ha egy igazán profi csapattal szeretne együtt dolgozni, nincs más dolga, mint a lenti gombra kattintva ajánlatot kérni, tapasztalt munkatársaink minden helyzetre találnak megoldást!

Ajánlatkérés