Gulyásleves

Gulyásleves

A gulyásleves a magyar konyha egyik legismertebb és legkedveltebb étele, mely évszázadok óta elvarázsolja a hazai és külföldi ínyenceket. Ez a gazdag, fűszeres leves tökéletes választás egy tartalmas ebédhez vagy vacsorához, és a Főőrség Étterem és Kávéházban autentikus környezetben kóstolható meg.

Mi a gulyásleves titka?

A tökéletes gulyásleves titka a gondosan válogatott, friss alapanyagokban és a hagyományos főzési technikákban rejlik. A vöröshagymát zsírban pirítjuk, majd lecsópaprikával és paradicsommal készítjük el a pörköltalapot. Az ízletes marhahús lassú főzése és a fűszerek – őrölt fűszerpaprika, kömény, fokhagyma – harmonikus összhangja adja a gulyásleves karakteres, gazdag ízvilágát.

A leveshez friss zöldségek – sárgarépa, petrezselyemgyökér, zeller – és házi csipetke is kerül, melyek még tartalmasabbá és ízletesebbé teszik az ételt. A kovászos parasztkenyér tökéletes kiegészítője ennek a tradicionális magyar fogásnak.

Vissza az étlaphoz
RENDEZVÉNY AJÁNLATKÉRÉS ASZTALFOGLALÁS