Millenáris

Catering Szolgáltatás

Az egykori Ganz-gyár rozsdaövezetéből, fantasztikus metamorfózissal született meg 2001-ben a Millenáris, Bel-Buda kedvenc rendezvényhelyszíne.

Épületei: az indusztriális jellegű Nagycsarnok, a természetes fényben úszó, loft hangulatú Üvegcsarnok, az eleganciát és dinamizmust sugárzó Nemzeti Táncszínház, valamint a 2022-ben felújított és új szárnnyal kibővített Fogadó, amely variálhatóságának köszönhetően konferenciák, gálaestek, filmforgatások tökéletes helyszíne.

Részletes leírás: https://millenaris.hu/helyszinberles/

Rendezvényterek

A Millenáris - és a Széllkapu Park a Margit körúttól a Marczibányi térig ível. 7 hektáros területén tavak, víz- és fényjáték, digitális vízfüggöny, cseresznyefaligetek, tematikus játszóterek, napozóteraszok találhatók. Kiválóan megközelíthető lokáció, közel 800 férőhelyes mélygarázs, 30 rendezvényhelyszín, több mint 80 000 négyzetméternyi rendezvényterület, amely workshopok, fogadások, céges rendezvények megvalósítására; sport- és szabadidős események megrendezésére, többezer fős kiállítás, fesztivál befogadására is alkalmas.

Csapatunk immár több, mint 2 éve biztosít catering szolgáltatást a Millenáris különböző épületeiben. Bátran keressék kollegánkat, aki szívesen nyújt tájékoztatást a lehetőségekkel kapcsolatban:

Muhari Tamara – értékesítő, rendezvényszervező

E-mail cím: tamara.muhari@foorseg.hu

Telefonszám: +36 30 645 6912

Miért válasszanak minket?

Saját konyha

Saját cukrászat

Tapasztalt csapat

Egyedi igények kezelése

Ajánlatkérés

    Hagyományos fogadás (ültetett állófogadás)ÁllófogadásKonferencia/SajtótájékoztatóWorkshop/Továbbképzés

    órától

    óráig